Παύλος Δρίτσας
Δικηγόρος – Εκπαιδευτής

Ο Παύλος Δρίτσας είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου “La Sapienza” της Ρώμης και επικεφαλής του Δικηγορικού Γραφείου «Παύλος Δρίτσας και Συνεργάτες».

 

Από την αρχή της σταδιοδρομίας του διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης και συνεργαζόμενος Νομικός Σύμβουλος του Ιταλικού Προξενείου και της Ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και υπήρξε ο πρώτος μη Ιταλός δικηγόρος μέλος της Ιταλικής Ένωσης Δικηγόρων “National Legal Team Italy”.

 

Σήμερα, παρέχει υπηρεσίες νομικού συμβούλου με εξειδίκευση το αστικό και εμπορικό δίκαιο και τη διαδικασία συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

 

Ενεργό μέλος του Διεθνή Οργανισμού Επαγγελματικών Συστάσεων «ΒΝΙ» από τα τέλη του 2015 έως το 2020, εκπαιδευτής και Director Consultant για την διετία 2017-2018 και με καθήκοντα Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μέντορα στην επαγγελματική ομάδα “BNI Olympus Chapter” με έδρα το Μαρούσι.

 

Στο project “Edify Centre” της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ ο Παύλος είδε την ευκαιρία να συμβάλει στη δημιουργία ενός δομημένου συστήματος ατομικής εξέλιξης, που στόχο έχει να εισάγει την
έννοια του ευτυχισμένου ανθρώπου στον επιτυχημένο επιχειρηματία.