ΣΚΟΠΟΣ

Η διερεύνηση του σκοπού και του τρόπου δημιουργίας σχέσεων λειτουργεί ως ο ανακαλυπτικός μηχανισμός του εαυτού και η εξακρίβωση όλων των σεναρίων ζωής (προσωπικό, επαγγελματικό) που ακολουθεί το άτομο στην πορεία του.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν περισσότερο φως στους μηχανισμούς που καθορίζουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους, τους άλλους και το ευρύτερο περιβάλλον τους. Επιπλέον, θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να βελτιώσουν τον τρόπο του «σχετίζεσθαι», του τρόπου δηλαδή με τον οποίον συνάπτουν σχέσεις. Η διερεύνηση των δυναμικών της ομάδας, η καλλιέργεια της ενσυναίθησης και της ενεργητικής ακρόασης δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τρόπο και τον σκοπό του «σχετίζεσθαι». Η δυναμική της ομάδας καθορίζει την εξειδικευμένη μεθοδολογία κάθε συνάντησης. Το Εργαστήρι είναι εξολοκλήρου βιωματικό.

ΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα δοθεί *πιστοποιητικό παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια βίου Μάθησης της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ.

      *Από το 2015, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ έχει πιστοποιηθεί ως ολοκληρωμένο
Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – VET (ΚΕΔΙΒΙΜ 1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) (Κωδικός άδειας 2100625).

Διάρκεια: 2 Ακαδημαϊκά Εξάμηνα (μπορούν να γίνουν προσαρμογές)

Ημερομηνία και ώρα: 3 τρίωρες συναντήσεις τον μήνα.

Κόστος: 170€ / μήνα

Φέρε και ένα φίλο σου και θα έχετε και οι δύο έκπτωση!

Συντονιστής

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: