ΣΚΟΠΟΣ

Η διερεύνηση του σκοπού και του τρόπου δημιουργίας σχέσεων ως ο ανακαλυπτικός μηχανισμός του εαυτού και η εξακρίβωση όλων των σεναρίων ζωής (προσωπικό, επαγγελματικό) που ακολουθεί το άτομο στην πορεία του.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν περισσότερο φως στους μηχανισμούς που καθορίζουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους, τους άλλους και το ευρύτερο περιβάλλον τους. Επιπλέον, θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να βελτιώσουν τον τρόπο του «σχετίζεσθαι», του τρόπου δηλαδή με τον οποίον συνάπτουν σχέσεις. Η διερεύνηση των δυναμικών της ομάδας, η καλλιέργεια της ενσυναίθησης και της ενεργητικής ακρόασης δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τρόπο και τον σκοπό του «σχετίζεσθαι». Η δυναμική της ομάδας καθορίζει την εξειδικευμένη μεθοδολογία κάθε συνάντησης. Το Εργαστήρι είναι εξολοκλήρου βιωματικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάρκεια: 2 Ακαδημαϊκά Εξάμηνα (μπορούν να γίνουν προσαρμογές)

Ημερομηνία και ώρα: 3 τρίωρες συναντήσεις τον μήνα.

Συνολικό κόστος: 170€

*έκπτωση -30%, για early bird, ανέργους, φοιτητές, ΑμεΑ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ηλίας – Μιχαήλ Ραφαήλ

Ο Ηλίας- Μιχαήλ Ραφαήλ είναι Σύμβουλος/ Ψυχολόγος (ΕΚΠΑ, ΒΑ in Psychology) και Εκπαιδευτής Ενηλίκων (ΕΑΠ, M.Ed in Adult Education). Εργάζεται – μεταξύ άλλων ως Επιστημονικός Υπεύθυνος/ Διευθυντής Εκπαίδευσης στην ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, ως Διευθυντής Κατάρτισης στο ΚΕΚ ΙΕΚΕΠ και ως Project Manager σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα Κατάρτισης και Συμβουλευτικής. Ανήκει στην ομάδα Experts της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εκπαίδευση και Επαγγελματική Κατάρτιση (DG Education & Training, EC) και είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής εκπαιδευτών από την Εθνική Αρχή ευρωπαϊκών προγραμμάτων διαφόρων χωρών.

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

[Form id=”14″]