Μένουμε στο σπίτι και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε!

Το Edify προσφέρει δωρεάν κάθε μήνα και ένα αξιόπιστο Ευρωπαϊκό Εργαλείο (Εκπαιδευτικό-Συμβουλευτικό οδηγό), ο οποίος έχει κατασκευαστεί υπό το πρίσμα των Ευρωπαικών Προγραμμάτων, στα οποία ο φορέας μας συμμετέχει ενεργά, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας εκπαιδεύσεις συμβουλευτικού -κυρίως- περιεχομένου.

Τον Απρίλη προσφέρουμε τον εκπαιδευτικό οδηγό του προγράμματος «Digital Welcome» που κέρδισε το πρώτο βραβείο Πανευρωπαϊκώς (Lifelong Learning Platform- Awards) ως ένα από τα τρία καλύτερα ευρωπαϊκά-εκπαιδευτικά εργαλεία για το 2019.

Τι θεματικές περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό πακέτο;

Πώς μπορείς να δημιουργείς ψηφιακές συνεντεύξεις (digital journalism), ψηφιακές ιστορίες (digital stories), stop motion video, ή απλά video games.

Πώς μπορείς να εξασκήσεις τα soft skills σου, και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες με πρωτότυπες ασκήσεις;

Μέσω του Εκπαιδευτικού προγράμματος «Digital Welcome» , επικοινωνείς, διασκεδάζεις και βελτιώνεις τις ψηφιακές σου δεξιότητες. Μπορείς επιπρόσθετα, να συμμετέχεις σε ένα από τα εκπαιδευτικά challenges, που περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

 

Πληροφορίες:

Ηλικία: 18 και άνω

Απευθύνεται σε: ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές βιωματικής εκπαίδευσης, καλλιτέχνες αλλά και σε οποιονδήποτε θα ήθελε να μπει στον μοναδικό κόσμο της ψηφιακής αφήγησης

Αν θέλεις να πας ένα βήμα παρακάτω, μπορείς να συμμετέχεις σε ένα ή και περισσότερα από τα παρακάτω εκπαιδευτικά challenges:

 

1ο Εκπαιδευτικό challenge:

Δημιούργησε 2 μικρές ψηφιακές συνεντεύξεις με τα παρακάτω θέματα:

– Μίλησε μας για τον εαυτό σου (μάξιμουμ 30 δευτερόλεπτα)

-Μίλησε μας για την εμπειρία της καραντίνας (μάξιμουμ 1.30 λεπτά)

(Απευθύνεται μόνο σε ενήλικες – ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΩΣ 10/4 ΩΡΑ 18:00)

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στα εκπαιδευτικά challenges θα μπορούν να στέλνουν διευκρινήσεις & απορίες στον εκπαιδευτή στο e-mail ([email protected]) και να συμμετάσχουν σε μια ομαδική εκπαίδευση για κάθε challenge όπου θα συζητηθούν οι συγκεκριμένες απορίες και θα δοθούν και εκπαιδευτικές προτάσεις.

Όσοι συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά challenges θα πάρουν βεβαίωση συμμετοχής, η οποία θα σταλθεί ηλεκτρονικά στο μειλ σας.

Κατεβάστε το υλικό εδώ: [download_after_email id=9549]